Картопля з грибами в горщику


Картопля з грибами в горщику

Традиційне блюдо для всієї родини, є прикрасою для будь-якого свята. Картопля з грибами в горщику - блюдо улюблені завсідникам столичних ресторанів, це блюдо готуватися і подається виключно в глиняних горщиках.
Можливо вам буде цікаво; Страви, приготовані в горщиках, будуть корисні людям, які стежать за своєю вагою тому, що такі страви готуються практично без жиру.
А ще такий метод теплової обробки продуктів знаменний тим, що під час готування в горщиках зберігається досить низька температура і страви готуються можна сказати на пару. Завдяки цьому в стравах з горщиків набагато більше зберігається вітамінів і корисних мінералів.
Страви в горщиках виходять дуже смачними, адже овочі в них виходять дуже ніжними і ароматними, а м'ясо і риба дуже соковитими. А якщо Ви подаєте своїм домашнім або гостям страви в горщиках, то навколо відразу ж створюється атмосфера затишку і домашнього тепла.
Для приготування картопля з грибами в горщику вам будуть потрібні:
750 гр. картоплі, 500 гр. свіжих грибів, 1-2 цибулини, 100 гр. сметани, зелень петрушки, сіль, 3 столові ложки олії.
Спосіб приготування: 
Очищені і промиті свіжі гриби обшпарити окропом, нарізати і обсмажити на сковороді з цибулею. Очищену картоплю нарізати часточками, обсмажити і покласти разом з гр і бами в горщик, залити водою до рівня верхнього шару.
Додати сіль, лавровий лист, перець, сметану і, накривши горщик кришкою, поставити в духовку на 30-40 хвилин. При подачі посипати зеленню петрушки.
Ось і все ваше блюдо картопля з грибами готове.
Letyshops

0 коммент.: