Котлети грибні


Котлети грибні - смачне ароматне і ситне блюдо, прекрасні своїми смаковими якостями і легкістю в приготуванні. Це корисне блюдо для всієї родини. Сподіваюся Вам сподобається цей рецепт.
Можливо Вам буде це цікаво: 
Гриби містять білки (більше 5% маси грибів), жири (близько 1%), вуглеводи (3%), а також необхідні людині макро- і мікроелементи - калій, кальцій, цинк, мідь, залізо, кобальт.
Нерідко печериці за своїми поживними властивостями іноді прирівнюються до м'яса і використовуються в їжу вегетаріанцями. А за своїм змістом фосфору вони порівнянні з морепродуктами.
Регулярне вживання печериць в їжу значно знижує рівень холестерину в крові, виводить з організму шкідливі важкі метали і шлаки. А також печериці грають в організмі роль серйозних антиоксидантів.
Для приготування котлетигрібних вам будуть потрібні:
свіжі гриби (шампіньйони) - 1 кг., ріпчаста цибуля - 2 шт., яйце - 4 шт., панірувальні сухарі - 4 ст. ложки, рослинна олія - ​​4 ст. ложки, чорний мелений перець, сіль за смаком.
Спосіб приготування: 
Для початку нам потрібно гриби почистити, помити, нарізати дрібно і відварити в підсоленій воді, після чого відкинути на друшляк. До ост и вшім грибів додати подрібнений ріпчаста цибуля, сирі яйця, 2 столові ложки панірувальних сухарів, чорний мелений перець, сіль і все ретельно перемішати.
З підготовленого грибного фаршу зробити котлети, обваляти їх в 2 столових ложках панірувальних сухарів і підсмажити в сковороді на рослинній олії протягом 10 хвилин.
Ваше блюдо котлети грибні готове, до цієї страви гарнір визначайте за смаком.
Letyshops

0 коммент.: