М'ясо тушковане з овочами


М'ясо тушковане з овочами

Ситне ароматне блюдо приємно здивує Вас своїм унікальним смаком, Це здорове харчування, це блюдо має дуже багато переваг, це святкове блюдо для всієї родини.
Для приготування страви М'ясо тушковане з овочами вам будуть потрібні продукти:
Курка -1,5 кг., Помідори - 800 гр, цибуля - 4 шт., Часник за смаком,: червоний перець, кінзу, базилік, часник за смаком.
(Для цієї страви бажано вибрати молоде м'ясо, з жирком).
Спосіб приготування страви: 
Незвичайність приготування цієї страви полягає в тому, що нашу курку ми ріжемо на великі шматки, складаємо їх в казанок і обсмажуємо без додаткового жиру протягом 15 хвилин в казанку.
Потім продовжуємо готувати страву, але в місце води готуємо з про в ощамі за рахунок наявної в них вологи. Для цього в першу чергу беремо помідори, які обшпарюємо і закладаємо без шкірки в казанок. Потім цибулю додаємо вже обсмажені в олії в іншому посуді, щоб він не з'їдав вологу. Гасіння триває 30 хвилин.
В кінці приготування закладаємо прянощі: червоний перець, кінзу, базилік, часник (їх застосування обов'язково).
М'ясо тушковане з овочами, готове, загальний час приготування його - приблизно 1 годину. При нестачі рідини в чахохбілі можна, в процесі приготування додати трохи окропу, але не більше 1/2 склянки на 0,5 кг м'яса.
Смачного!
Letyshops

0 коммент.: