Тефтелі з гречкою


До цього чудового блюда я пропоную грибний соус, оригінальне блюдо. Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо. Рекомендую Вам унікальний смак, у мене вся моя сім'я завжди просять добавки.
Для приготування вам будуть потрібні продукти:
500 гр. змішаного фаршу, 1 велика цибулина, 1 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. гірчиці 1 яйце
Для гречаної каші: 1 склянка (200-250 мл.) Гречаної крупи, 500 мл води, сіль, перець за смаком
Для грибного соусу: 500 гр. свіжих печериць, 1 цибулина, 3 ст. л. оливкового масла, 200 мл. овочевого бульйону, 200 мл. Вершків, сіль, перець за смаком.
  Спосіб приготування: 
На початку, нам потрібно відварити гречку і приготувати овочевий бульйон, потім гриби обтерти вологою серветкою і порізати пластинами, цибулю теж порізати, але дрібно. Гриби і цибулю обсмажити на оли в ковом маслі. Залити гриби овочевим бульйоном і вершками, довести до кипіння і тушкувати приблизно 5 хвилин.
М'ясний фарш потрібно змішати з дрібно порізаною цибулею, додати гірчицю і томатну пасту, потім додати відварену гречку, яйце і все ретельно перемішати.
З отриманої м'ясної маси, потрібно сформувати круглі тефтелі і покласти їх у вогнетривку форму з високими краями. Тефтелі залити грибним соусом і запікати в попередньо нагрітій до 180 ° C духовці 20 - 25 хвилин.
Ось тефтелі з гречкою готові, подавати їх краще гарячими, полив соусом і прикрасивши зеленню. Смачно їх поєднувати з овочевим салатом.
Смачного!
Letyshops

0 коммент.: