Тушкована капуста з грибами і ковбасками
Дуже смачна страва, яке в основному готується ближче до осені. Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування.
Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо. Рекомендую Вам, порадуйте свою сім'ю!
Для приготування тушкованої капусти з грибами і ковбасками будуть потрібні продукти:
1 качан капусти (середньої), 1 цибулина, 1 морква, 150 гр.печериць, 150 гр. мисливських ковбасок, 80 гр. томатної пасти, рослинне масло, цукор, лимонний сік, сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування:
Дрібно нарізати цибулю, моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю і моркву обсмажити на рослинному маслі протягом 5 хвилин. Потім додати нарізані гриби.
Через 2-3 хвилини додати ковбаски порізані кільцями.
Потім викласти в сковороду нашатковану капусту, накрити кришкою і тушкувати. Коли капуста обмякнет додати томатну пасту, дрібку цукру, посолити, поперчити, побризкати лимонним соком і добре перемішати.
Накрити кришкою і тушкувати близько 20-25 хвилин, періодично помішуючи.
Блюдо тушкована капуста з грибами і ковбасками готове, в моїй родині це блюдо прийнято їсти не гарячим, але це справа смаку.Тушковану капусту, прикрасити зеленню і подавати на стіл.
Приємного вам апетиту!
0 коммент.: