Хінкалі по грузинськи


Хінкалі по грузинськи

Смачні м'ясні мішечки, яке наповнюють рубаним м'ясом, в процесі варіння всередині утворюється дуже смачний бульйон. Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо. Рекомендую Вам - це блюдо щось фантастично смачне.
Для приготування хінкалі по грузинки будуть потрібні продукти:
Борошно - 500 г; вода - 250 мл; сіль за смаком.
Для фаршу: М ясо (асорті зі свинини, яловичини і баранини) - 250 г, цибуля ріпчаста - 200 г;
кінза - 1 пучок; бульйон м'ясний - 60 м сіль і мелений перець - за смаком.
Спосіб приготування:
Просіваємо борошно гіркою на стіл, в центрі робимо поглиблення, вливаємо в нього воду, додаємо сіль. Акуратними круговими рухами замішуємо тісто і залишаємо його полежати на 30-40 хвилин.
Лук і м'ясо з цибулею пропускаємо через м'ясорубку, додаємо зелень, бульйон і спеції.
Розкачуємо тісто і вирізаємо з нього кола діаметром приблизно 10-12 см. Викладаємо фарш, формуємо хінкалі. Відварюємо в киплячій підсоленій воді до готовності.
Хнікалі по грузинськи готові, посипання ще вологих, хінкалі з веже-меленим чорним перцем, блюдо можна подавати на стіл.
Пріятнго Вам апетиту!
Letyshops

0 коммент.: