Гриби прекрасно зі читаються з курячою печінкою, а горошок і перець надає особливий смак страви. Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо.
Для приготування рагу з печінки вам знадобляться продукти.
500 гр. курячої печінки, 300 гр. грибів, 300 гр картопля, 3 шт. перець болгарський, 2 цибулини, 100 гр горошку, масло, сіль, перець, часник, петрушка.
Спосіб приготування:
На початку потрібно картопля відварити в мундирі, очистити і нарізати скибочками або краще часточками. Потім помиті і крупно нарізані г р іби і порізаний півкільцями цибулю обсмажити в маслі, додавши сіль за смаком.
Далі готуємо печінку, ми її потрібно приготувати на іншій сковорідці, нарізати брусочками.
Потім обсмажити.
Додати в блюдо приготовлену картоплю і гриби, додати 2/3 склянки води і горошок, тушкувати все це під кришкою близько 5 - 10 хвилин.
За готовності потрібно додати порізаний скибочками болгарський перець, додати горошок і за смаком приправити чорний перець, сіль, часник за бажанням.
Ось блюдо рагу з печінки з грибами готове. Перед тим як подавати на стіл посипати дрібно нарізаною петрушкою.
0 коммент.: