Курка з грибами зі сметаною


Курка з грибами зі сметаною

Кожен кухар готуючи одне і теж блюдо отримує свій результат, я пропоную Вам спробувати приготувати курку з грибами, готується це блюдо просто, з доступних і не дорогих продуктів.
Для приготування курки з грибами цієї страви знадобиться:
1 курка (1 кг.), 1 цибулина, 1 морква, 1 перець болгарський, вершкове масло, борошно 4 ст. ложки, 3 столові ложки сметани,
1 баночка грибів, мускатний горіх, гірчиця, зелень, листя салату.
Спосіб приготування:
Для приготування цієї страви нам потрібно спочатку курку зварити до готовності з лавровим листом, цибулиною, морквою. Нез а довго до готовності посолити бульйон, курку вийняти з бульйону, остудити, звільнити від шкіри і кісток. Нарізати шматочками і обсмажити м'ясо на сковорідці у вершковому маслі.
Перець болгарський, червоний почистити розрізати на шматочки, згасити у вершковому маслі, посипати 4 столовими ложками (без гірки, рівними) борошна, перемішати і тушкувати на сильному вогні пару хвилин, я ще додаю 1ст. л. томата, але це за вашим бажанням, томат відмінно поєднується з курячим м'ясом.
Обсмажені шматочки курки насипати в каструльку, додати приготовлений перець, підлити склянку бульйону, додати баночку консервованих грибів (якщо вони цілі їх потрібно нарізати пластинками), полити сметаною.
Далі нам потрібно наше блюдо приправити мускатним горіхом, гірчицею, зеленню і варити все це 5 хвилин.
Ось ваше блюдо - курка з грибами зі сметаною готове, рекомендую подавати на стіл з листям салату.
Letyshops

0 коммент.: