Плов зі свинини


Плов зі свинини 

Основними елементами у страві виступають рис і баранина, але ми будемо використовувати свинину. Будьте впевнені, вона анітрохи не зіпсує блюдо, швидше навпаки, зробить його ніжніше і трохи жирніше.
Для приготування вам будуть потрібні продукти:
М'ясо 300 гр., Рис 200 гр., Морква 1 шт., Цибуля 1 шт., Пара зубчиків часнику, родзинки 100 гр., Лавровий лист, коріандр мелений 1 ч. Л., Червоний і чорний мелений перець, сіль, масло рослинне .
Спосіб приготування: 
Потрібно моркву і цибулю очистити, дрібно нарізати, м'ясо нарізати кубиками, часник дрібно нарубати. Зазвичай плов я готую в казанку. Казанок або інший посуд загострити, залити в нього масло і разо г горіти. Потім кладемо м'ясо, і смажимо, смажити його слід, на сильному вогні протягом 10-15 хв., Періодично помішуючи.
Потім викладаємо цибулю, через хвилин 5 - морква, ще через хвилину - часник, коріандр, родзинки, сіль, чорний і червоний перець. Пережарюють все протягом п'яти хвилин.
Додаємо рис до під час смаження і теж його пережарюють (пережарюють для того, що б він був розсипчастим), потім заливаємо водою, доводимо до кипіння і закриваємо кришкою.
Млоїмо плов на слабкому вогні приблизно півгодини. За 10 хвилин до готовності, кидаємо пару листочків лаврового листа (за бажанням).
Якщо рис після закипання рідини залишається твердим, додайте ще трохи води. Готову страву перемішайте.
Ця страва потрібно подавати на стіл гарячим, на столі бажана зелень.
Смачного!
Letyshops

0 коммент.: