М'ясні рулети з начинкою


Унікальний смак, поєднання м'яса і чорносливу приємно дивує в цій страві. Виходять соковитими і дуже смачними, це блюдо можна подавати як закуску на будь-яке свято в колі сім'ї.
Для приготування м'ясних рулетів з начинкою вам будуть потрібні продукти:
Філейна вирізка свинини -700 гр., Яблука - 200 гр., Чорнослив - 110 гр., Вершки - 200 гр., Бульйон - 400 гр., Борошно - 15 мл - (1 ст. Л.), Жир приблизно - 25 гр .
Спосіб приготування: 
На початку приготування моєму чорнослив і замочуємо його на 1 годину, потім очищаємо від кісточок. Яблука той же нам слід помити, очистити від шкірки і нарізати часточками.
Свиняче філе розрізаємо в доль і відбиваємо. Потім беремо підготовлені яблука, чорнослив викладаємо на м'ясо, скочується по довжині у вигляді рулету і міцно перев'язуємо ниткою.
У сковорідку кладемо жир і розігріваємо її, приготований рулет обсмажуємо на сильно розігрітому жирі до утворення рум'яної скоринки, солимо за смаком, додаємо трохи води і тушкуємо до готовності. Потім готовий рулет виймаємо.
На бульйоні готуємо соус, додаючи в нього пасивувати на маргарині борошно і вершки.
Рулет звільняємо від нитки, нарізаємо скибочками, поливаємо соусом.
Ось наше блюдо м'ясні рулети з начинкою готове. Ця страва поєднується з будь-яким гарніром, його так само можна використовувати і як холодну закуску.
Смачного!
Letyshops

0 коммент.: