За цим рецептом, страва виходить надзвичайно смачним, і по справжньому святковим.Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо.
Для приготування яєць по шотландски будуть потрібні продукти:
10 яєць - з них (2 збити), ковбасний фарш 800 м, пучок зеленої цибулі, пучок петрушки, 1 мускатний горіх, 1 ст.ложка гірчиці, сіль, чорний перець, борошно, 150 г панірувальних сухарів, 2 л.рослинного масла (для фритюру), 3 ст. ложки кукурудзяної олії (Продукти на 8 порцій)
Спосіб приготування:
Яйця відварити в круту і очистити.
Листочки петрушки і зелену цибулю дрібно нарізати і додати в приготований ковбасний фарш, потім приправити мускатом, гірчицею, сіллю і перцем. Перемішати до однорідності.
Фарш розділити на 8 кульок. Заздалегідь приготувати 3 мисочки - з борошном; збитими яйцями; сухарями.
Далі кожне яйце обсипати борошном. В руках розплескати кульку фаршу в овал і помістити в центр яйце, загорнути в фарш, потім знову обсипати борошном.
Занурити в збиті яйця і обваляти в панірувальних сухарях.
Масло для фритюру нагріти приблизно до 150 °.
Акуратно опустити яйця в фритюрницю, обсмажити близько 4 -5 хвилин (до золотистого кольору).
Вийняти шумівкою і викласти на кілька шарів паперових рушників.
Яйця по шотландски на Великдень готові, подавати яйця краще з шматочком твердого сиру і маринованою цибулею.
Приємного вам апетиту!
0 коммент.: