Томатний соус для піци


Це рецепт до нас прибув з Неаполітаніі, цей соус надає страві пікантності і доповнює будь-яку страву надзвичайним смаком. Готувати цей соус можна в будь-який час року, готується за цим рецептом дуже просто і не довго. Виходить дуже смачно.

Для приготування томатного соусу потрібні продукти:
800 р консервованих томатів, 2 ст. ложки оливкової олії, 1 цибулина, 3 зубці часнику, 1 ст. ложка сухого орегано, 2 ст. ложки томатної пасти, 1 ст. ложка цукру, 4 свіжих томата, сіль перець за смаком.
Спосіб приготування томатного соусу:
Цибулю почистити і дрібно нарізати, часник натерти на дрібній тертці.
Розігріти масло у великій каструлі, додати цибулю і часник і готувати приблизно 7-8 хв. поки цибуля не стане м'яким.
Додати орегано, консервовані томати потрібно заздалегідь очистити від шкірки і насіння, пропускаючи томати через дрібне сито або марлю, її так само додати в каструлю, додати цукор і тушкувати 20 хв, помішуючи, до тих пір, поки соус не випарується на 1/3 і трохи загусне.
На носику у свіжих томатів зробити хрестоподібний надріз, обдати окропом і зняти шкірку. Розрізати, видалити насіння і подрібнити.Додати в соус і готувати ще кілька хвилин.
Приправити сіллю і меленим чорним перцем, добре перемішати.Дати соусу охолонути.
Томатний соус для піци готовий, за бажанням можна додати анчоуси і маслини, цей соус прийнято використовувати для приготування піци, до макаронів і інших страв.
Приємного вам апетиту!
Letyshops

0 коммент.: