Це блюдо, святковий делікатес, готуватися дуже швидко і просто, на швидку руку, з доступних і недорогих продуктів. Додайте яскравих фарб у справжній день, киш з куркою і грибами - це блюдо для всієї родини.
Для приготування страви киш з куркою і грибами Вам будуть потрібні продукти:
Для тіста: 50 гр. вершкового масла, 200 гр. борошна, сіль за смаком, 1 яйце, 3 столові ложки води
Для начинки: 300 гр. курячого філе, 400 гр. печериць, 200 гр. брокколі, 1 велика цибулина, сіль за смаком, вершкове масло.
Для заливки: 2 яйця, 200 мл вершків, сіль за смаком, 100 гр. твердого сиру.Спосіб приготування страви Кіш з куркою і грибами:
Замісити тісто і покласти в пакет і в холодильник на 30 хвилин.
Готуємо начинку: Куряче філе дрібно порізати і обсмажити на вершковому маслі (я зазвичай в вершкове масло додаю трохи рослинного, щоб воно не пригорає).
Порізати цибулю і обсмажити з м'ясом.
Порізати гриби і так само в сковороду до м'яса з цибулею, смажити помішуючи.
Брокколі відварити в підсоленій воді 1-2 хвилини, потім злити воду.
Капусту відправити в сковороду до м'яса з грибами. Посолити і поперчити. Ще трохи посмажити. Начинка готова.
Випікаємо основу: Тісто розкачати і укласти у форму, зробити бортики. Зверху покласти пергамент і зверху квасоля або горох, щоб тісто не піднялося.
Ставимо в розігріту духовку 180 градусів на 15 хвилин, через 15 хвилин виймаємо з духовки і прибираємо папір з квасолею.
Збірка: На тісто викласти начинку. Посипати сиром.
Робимо заливку. Збовтати яйця і вершки, посолити, додати мускатний горіх. Залити пиріг і відправити в духовку ще на 30 хвилин.
Кіш з куркою і грибами готовий, дати охолонути і подавати на стіл, прикрасивши зеленню.
0 коммент.: