Скумбрія з грибами


По складності виготовлення досить проста і не вимагає багато часу, готується на швидку руку. Скумбрія з грибами - це блюдо згодиться як для святкового столу так і для сімейної вечері, його сміливо можна назвати стравою для всієї родини.
Можливо Вам буде цікаво: М'яке м'ясо скумбрії насичене вітамінами (особливо В12 і РР), мінералами (натрій, фосфор, хром, йод) і мікроелементами.
Скумбрія - джерело кислоти омега-3, яка підвищує захисні функції організму, оптимізує обмін речовин і рівень гормонів. Особливо корисна скумбрія дітям, вагітним і годуючим жінкам, людям з серцево-судинними захворюваннями.
Для приготування скумбрії з грибами вам будуть потрібні:
Заморожена скумбрія, лимон, гриби печериці або будь-які інші, рослинне масло, цибулю, майонез, твердий сир, сіль, перець, зелень кропу, петрушки.
Спосіб приготування: 
Звичайний процес. Рибу розморозити. Відрізати хвостик і голову.Розрізати черевце, видалити нутрощі, розрізати далі по до про сти до шкіри спинки, видалити кістки. Загалом добути з риби філе. Скропити лимонним соком, посолити і поперчити.
Гриби і цибулю порізати кубиками, обсмажити на олії, посолити і поперчити за смаком. Фольгу скласти в 2 - 3 шари. Змастити трохи рослинним маслом, укласти скумбрію шкірою вниз. Тонким шаром змастити майонезом, викласти гриби з цибулею, розрівняти і посипати натертим на дрібній тертці сиром. Запекти в духовці або в аерогрилі.
Скумбрія з грибами готова, зверху це блюдо можна прикрасити зеленню.
Letyshops

0 коммент.: