Свинні реберця з тушкованою капустою


Свинні реберця з тушкованою капустою

Надзвичайно смачна страва, готується по старінке.Готовіть його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо.
Для приготування свинячих реберець будуть потрібні продукти:
Реберця свинячі 1,5 кг; капуста квашена 1 кг; цибуля 2 шт .; масло рослинне 1 ст.ложка; зелень; сіль, перець, спеці за смаком.
Спосіб приготування:
Промити квашену капусту.
Нашаткувати цибулю і зелень.
Нарізати реберця на порції.
Обсмажити реберця до золотистої скоринки,
Потім посолити і поперчити, зверху викласти нашатковану цибулю, додати кмин і лавровий лист
Додати трохи води, а зверху викласти квашену капусту і присипати зеленню . Закрити кришкою і поставити в попередньо розігріту до 200 ° С духовку приблизно на 1,5 години.
Потім дістати утятницу з духовки і не відкриваючи кришку залишити нудитися ще хвилин на 30.
Свинні реберця з тушкованою капустою готові, розкласти капусту і реберця по тарілках, прийшов час насолодитися надзвичайним смаком.
Приємного вам апетиту!
Letyshops

0 коммент.: