Гливи в часниковому маринаді
Рецепт приготування дуже смачної страви з грибів, його можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо.
Для приготування глив в часниковому маринаді будуть потрібні продукти:
500 м глив, 2 зубці часнику, 1 пучок петрушки, 2 ст. ложки оцту (будь-якого), сіль, перець за смаком, рослинна олія.
Спосіб приготування:
У Грибов відрізаємо тверду частину ніжки, потім їх потрібно вимити й обсушити.
Часник очистити і дрібно порубати ь і петрушку дрібно порубати.
Гливи обсмажити, на рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору.
Готові гливи складати шарами в широкий посуд, ще гарячими посипати сіллю, перцем, сумішшю рубаного часнику і петрушки і збризкувати оцтом.
Гливи в часниковому маринаді готове, це блюдо можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Приємного вам апетиту!
0 коммент.: