Вермішель по флотськи


Це традиційне блюдо всіх моряків, які вирушали в тривалі плавання. 
Коли то м'ясо для тривалого зберігання засолювали в бочках, а перед приготуванням з нього будь-якого блюда вимочували по кілька годин на чанах з водою.М'ясо через це втрачало смак, тому з нього робили фарш, додаючи багато перцю і інших спецій, а блюдо, приготоване з такого обсмаженого фаршу з додаванням відварних макаронних виробів, стали називати виробами по-флотськи. Рекомендую Вам.
Для приготування вам знадобляться продукти:
  Будь-яке м'ясо 800-1000гр., Макарони спагетті - 1/3 пачки, вода, сіль за смаком
  Спосіб приготування: 
  Для початку нам потрібно м'ясо промити, порізати шматочками потім перемолоти в м'ясорубці.
Викласти на сков про роду з соняшниковою олією, посолити і підсмажити, потім тушкувати під кришкою у власному соку на маленькому вогні, до готовності.
Вермішель зварити і викласти в сковороду до фаршу, гарненько все перемішати.
Ось і все ваша вермішель по-флотськи готова, якщо м'ясо для цієї страви буде яловичина, то це блюдо корисно для наших матусь.
Letyshops

0 коммент.: