Плов з реберцями


Плов з реберцями

Розсипчастий, ароматний, дуже смачний і ситний плов, рецепт покроковий з фото. Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо.

Для приготування плову вам будуть потрібні продукти:
Ребро 300 гр., Рис 200 гр., Морква 1 шт., Цибуля 1 шт., Пара зубчиків часнику, родзинки 100 гр., Червоний і чорний мелений перець, сіль за смаком, олія рослинна.

Спосіб приготування плову з реберцями:
Підготовка: Моркву натерти на крупній тертці, цибулю очистити і дрібно нарізати, реберця розрубати дрібними частинами, очистити часник.
У сковороду заливаємо соняшникову олію, засипаємо порізану цибулю і підсмажуємо до рум'янцю.
Потім в сковороду з цибулею викладаємо перетерту морква і так само підсмажуємо, злегка посолити і по необхідності додати соняшникової олії.
Далі в сковороду засипаємо рис , додати олію і гарненько обсмажити (після цього рис буде розсипчастим м) .
Висипаємо вміст сковороди в казанок, і обсмажуємо реберця.
Далі реберця викладаємо в казанок, гарненько все перемішуємо, додаємо ізюм і часник і заливаємо водою (воду я перед цим кип'ячу).
Ставимо на плиту, як закипить, робимо слабкий вогонь, готуємо зрідка перемішуючи.
Плов з реберцями готовий, це блюдо потрібно подавати на стіл гарячим, на столі бажана зелень.
Letyshops

0 коммент.: