Печінкові рулети


Печінкові рулети

Смачне, корисне, поживне і улюблене блюдо, для будь-якого застілля, готується просто з недорогих продуктів.Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо.Рекомендую - дуже і дуже смачно!

Для приготування печінкового рулету вам будуть потрібні продукти:
Для млинців: 500 гр . курячої печінки, 3 яйця, 3 ст. ложки борошна, 1,5 чайної ложки солі, 1 ст. ложка крохмалю, 0,5 літра молока, рослинна олія.
Для начинки: 2 великі моркви, 2 великі цибулини, майонез, сіль, перець чорний мелений за смаком.

Спосіб приготування печінкових млинців:
Готуємо млинці з печінки: Сиру печінку , яйця, сіль, борошно і крохмаль пропускаємо через м'ясорубку, потім додаємо молоко і доводимо однорідної маси, додаємо олію і перемішуємо.
Сковороду перед кожним млинцем змащуємо рослинним маслом і потім смажимо.
Млинці виходять дуже ніжні і можуть рватися, тому перевертати і знімати їх потрібно дуже акуратно, якщо вже вийшли, занадто ніжні потрібно додати в тісто ще крохмалю.
Готуємо начинку: Цибулю дрібно порізати і обсмажити до прозорого стану, додати натерту на середній терці моркву і смажити на маленькому вогні до м'якості моркви, потім посолити і поперчити за смаком.
Дати охолонути і перемішати з майонезом.
Збірка: Рясно змастити млинець начинкою і загорнути рулетом, розрізати навскоси навпіл.
Печінкові рулети готові, подавати на стіл прикрасивши зеленню.
Letyshops

0 коммент.: