Унікальне блюдо, його потрібно їсти повільно з насолодою і право є чим насолодитися.
Хрустка картопля, наповнене ароматом м'яса і підсмажених овочів це, що то, а квасоля в поєднанні з сиром, чесно скажу пальчики оближеш.
Для приготування вам будуть потрібні продукти:
Яловичий фарш - 450 гр, картопля - 3 шт, масло оливкове - 2 ст.л., сіль, чорний перець - за смаком, цибуля - 1 цибулина, часник - 3 зубчики, апельсин - 1 шт, солодкий перець - 1 шт, квасоля - 400 грн- краще червона, сир чеддер (тертий) - 1 стакан, помідори - 1 шт., зелена цибуля за смаком.
Спосіб приготування:
Зазвичай я починаю готувати з картоплі, картоплю треба помити і порізати на тонкі пластини. Картопля викласти на про твін, з б ризнуть його маслом і запекти в духовці.
Дрібно посікти часник. Цибулю і перець бажано порізати кубиками, так само за бажанням додати апельсин.
Обсмажити овочі на сковороді 5-7 хвилин. Додати яловичий фарш і смажити до готовності.
Обсмажити овочі на сковороді 5-7 хвилин. Додати яловичий фарш і смажити до готовності.
Я купую консервовану квасолю, вона краще підходить для цієї страви. З квасолі потрібно злити сік і промити її водою. Додати на сковороду квасоля і ретельно перемішати.
У форму викласти половину картоплі, зверху покласти фарш з овочами. Закрити залишилися картоплею. Посипати тертим сиром. Запікати в духовці 20-25 хвилин.
Ось ваш пікнічок і готовий, зверху посипати нарізаними на кубики помідори і зеленою цибулею, можна за бажанням прикрасити зеленню.
0 коммент.: