Сочники з сиром
З дитинства обожнюю це блюдо, ситне, корисне, наповнене солодкої білосніжною сирною масою. Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо. Рекомендую, ця випічка принесе масу задоволення для вас і вашої родини.
Для приготування Вам будуть потрібні продукти:
Для тіста: 150 гр. вершкового масла, 2.5 - 3 склянки борошна, 7 ст. ложок сметани, 4-5 ст. ложок цукру, 2 яйця, 1/2 ч. ложки розпушите ля , 1 ч. ложки солі.
Для начинки: 200 гр. сиру, 100 гр. цукру, 1 білок яйця.
Спосіб приготування блюдо Сочники:
Готуємо тісто: Вершкове масло, міксером розтерти з цукровою пудрою, додати яйця, сметану і сіль. Далі поступово, розмішуючи виделкою, додати просіяне борошно, змішане з розпушувачем (тісто має бути м'яким - довго не місити).
Готуємо начинку: Збити білок з цукром до стійких піків. Додати ванільну есенцію, перемішати з сиром .
Збірка: Викласти тісто на припудрену борошном дошку, розділити на 4 частини. По черзі кожну частину розкачати в пласт товщиною 3-5 мм. Формочкою або стаканчиком вирізувати гуртки діаметром близько 6 см.
На кожен гурток покласти 1/2 ч.ложки начинки. Скласти гурток навпіл. Притиснути тільки з самих куточків, щоб начинка трохи вилазила через краю.
Випічка: Застелить деко пекарської папером і викласти на нього сочнікі. Кожен Сочники змастити збитим жовтком. Випікати при 180 градусів, приблизно 30 хвилин.
Сочники з сиром готовий, можна подавати на стіл, дуже смачно з молоком.
Приємного вам апетиту!
0 коммент.: