Рибні котлети зі свининою - це рецепт дуже смачних рибних котлет, які можна швидко приготувати, особливість цих котлет в тому, що до фаршу риби додана невелика кількість жирної свинини, при цьому котлети виходять соковитими, ситними і надзвичайно смачними.
Для приготування рибних котлет зі свининою будуть потрібні продукти:
Рибний фарш 600 м, фарш (жирний) зі свинини 100 м, ріпчаста цибуля 200 м, булка 3-4 шматка, молоко для замочування булки приблизно 100 мл., Яйце 2 шт., Сіль 2 ч. Ложки, чорний мелений перець 0,5 ч. ложки, часник 3 зуб., зелень кропу 1,5 ч. ложка, рослинне масло, борошно.
(Рецепт приблизно на 10 котлет)
Спосіб приготування:
Нарізані скибочки батона або булки замочуємо в молоці.
Цим часом чистимо цибулю і часник, подрібнюємо його і додаємо в свинячий фарш.
У глибоке блюдо кладемо рибний фарш, додаємо отжатую від молока булку, яйця, свинячий фарш, солимо, перчимо (пробуйте на смак - сіль і перець вказано приблизно), додаємо подрібнену зелень кропу. Все ретельно перемішуємо.
Мокрими руками формуємо котлети , злегка обвалюють їх у борошні.
Котлети смажимо на олії з двох сторін і трохи Томім під кришкою до повної готовності.
Рибні котлети зі свининою готові, їх можна прикрасити зеленню і подати на стіл.
Приємного вам апетиту!
0 коммент.: