Сирний рулет в лаваші


Сирний рулет

 Готується на швидку руку, так як замість тесту використовується лаваш. Результат відмінний - мінімум тесту і максимум сиру. Сирний рулет не просто звичайна запіканка, а смачний і корисний десерт.
Можливо Вам буде цікаво, що сир від общеслав. тварог' - від тієї ж основи, що й творити, буквально - зроблене твердим молоко - кисломолочний продукт, різновид сиру, традиційний для Східної та Північної Європи, одержуваний сквашиванием молока з подальшим видаленням сироватки. Офіційно прийнято класифікувати сир, вироблений традиційним способом, за змістом в ньому жиру. Відповідно до ГОСТ, за фізико-хімічними показниками сир повинен відповідати наступним категоріям: знежирений, нежирний (1,8%), класичний (4,0% - 18,0%) і жирний (19% -23%).
Для приготування Вам будуть потрібні продукти:
1 лист вірменського лаваша, 400 гр. сиру, 2 яйця, 4 ст. ложки цукру, ваніль.
Спосіб приготування сирного рулету:
Одне яйце розділити на білок і жовток: Білок піде в сир, а жовток на обмазування рулету.
Сир перемішати з яєчним білком, цукор про м, додати ваніль.
Потім потрібно розкласти лист лаваша на столі і рівномірно розподілити на ньому сир.
Звертаємо лаваш в рулет і зверху змащуємо жовтком.
Випікати в духовці 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Сирний рулет готовий, обов'язково візьміть на замітку це блюдо.
Приємного вам апетиту!

0 коммент.: