Ачма в лаваші
Дуже просте і надзвичайно швидке в приготуванні, фірмове блюдо з сиром. Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо.Для приготування ачми в лаваші будуть потрібні продукти:
5-6 аркушів розміром 20 х 20 лаваша, 200 г сметани, 1 шт. яйце, 500 г сиру, 1 пучок петрушки, соняшникова олія.
Спосіб приготування:
Сметану і одне яйце розмішуємо до однорідної маси.
Готуємо начинку: Сир солимо за смаком і додаємо в нього дрібно нарізану петрушку, розтираємо гарненько виделкою.
На деко кладемо папір для випічки , зверху змащуємо маслом.
У центрі розміщуємо перший лист лаваша. Змащуємо лист сумішшю сметани і яйця, зверху кладемо 1/4 частина солоного сиру з зеленню, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні лаваша.
Накриваємо новим листом лаваша, мажемо, викладаємо начинку, повторюємо дію ще 2 рази.
Останній лист лаваша і бічні стінки нашої «ледачою» ачми рясно змащуємо приготовленою сумішшю.
Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до температури 200 градусів духовці, запікаємо приблизно 30 хвилин.
Лінива ачма в лаваші готова, можна подавати на стіл.
Приємного вам апетиту!
0 коммент.: