Запечена кабачок з помідорами


Запечена кабачок з помідорами

Рецепт дуже простого в приготуванні страви з кабачків і помідорів. Надзвичайно смачно! Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо.Рекомендую Вам - це смачно!

Для приготування кабачка з помідорами потрібні продукти:
Кабачок 1 шт., Твердий сир - 100 г., ріпчаста цибуля - 2 шт., Помідори -2 шт., Майонез, сіль перець за смаком.

Спосіб приготування:
Кабачки ріжемо на дольки (товщиною приблизно 5-7 мм.)
Укладаємо їх на деко.
Зверху посипаємо тертим сиром , викладаємо цибулю, порізану півкільцями.
Далі викладаємо тонко порізані помідори, зверху поливаємо майонезом і знову посипаємо сиром.
Відправляємо в духовку приблизно хвилин на 20-30 як тільки сир підрум'яниться, виймаємо.
Запечена кабачок з помідорами готовий, даємо страві охолонути, за бажанням можна прикрасити петрушкою і подам на стіл.
Можливо Вам буде цікаво:
Кабачок - це найкращий продукт для людей, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту і літніх людей.Кабачки володіють великим набором біохімічних речовин: білками, жирами, органічними кислотами, калієм, кальцієм, міддю і фосфором. Завдяки цьому кабачки легко засвоюються, і разом з рідиною виводять з організму токсичні речовини і надлишок холестерину. Тому приготуємо кабачок.
Letyshops

0 коммент.: