Голубці без м'яса


Хочу поділитися з вами рецептом дуже смачних голубців, в яких я використовую не дорогі продукти.Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо. Рекомендую Вам Дуже економно і надзвичайно смачно!
Для приготування потрібні продукти:
Капуста - 1 качан, рис - 1 стакан, картопля -500 г, цибуля - 1 шт., Часник - 3 зубчики, сіль, перець - за смаком.
соус:
вода - 1.5 склянки, томатна паста - 2 ст. ложки, борошно - 1 ст. ложка, морквина, часник, сіль - за смаком.
Спосіб приготування: 
Ця страва почнемо готувати з капусти. У велику каструлю наливаємо води і ставимо на вогонь, нашу капусту кладемо в каструлю і витягуємо її, як тільки вода в каструлі закипить. Потім нам потрібно розібрати капусту на листя. Зрізати з листя товсту частину черешків.
Далі готуємо вміст наших голубців, цибуля, часник, картопля очистити, вимити, пропустити через м'ясорубку. Рис відварити до напівготовності гото в ності і охолодити, потім рис перемішати з картоплею, цибулею і часником і посолити, поперчити за своїм смаком.
Беремо капустяний лист і кладемо на нього начинку, звертаємо і у нас виходить голубець, і так робимо з іншими листами. Потім нам потрібно викласти голубці в каструлю, залити до половини водою і готувати 15-20 хвилин на повільному вогні.
Приготування соусу : борошно обсмажити на сухій сковороді, додати теплу воду, томатну пасту, дрібно нарізану моркву і часник, посолити за смаком, добре перемішати. Потім нам потрібно соус залити в наші голубці і тушкувати 25-30 хвилин.
Ось наші голубці без м'яса готові, подавати на стіл полив їх соусом і прикрасивши зеленню.
Смачного!
Letyshops

0 коммент.: