Фарширований перець з куркою і грибами
Це блюдо завсідників, на святковому столі, готується просто і не забирає багато часу в приготуванні, дуже ситне і смачне блюдо.
Для приготування фаршированого перцю з куркою і грибами вам знадобляться продукти:
Грудка куряча -2 шт., Гриби консервовані - 2 банки по 300 гр., Перець - 12 шт., Рис 250-300 гр., Цибуля 1-2 шт., Морква - 1-2 шт., Рослинна олія, чорний перець , сіль за смаком
Спосіб приготування:
Відварюємо рис. Потім н а сковороді в рослинному маслі, потрібно гарненько обсмажити гриби. Потім дрібно порізати курячі г Рудки і теж гарненько їх обсмажити.
Далі готуємо під жарку лука і морквини, потрібно натерти моркву на дрібній тертці, а цибулю дрібно нарізати і все це підсмажити на повільному вогні.
Обжарінние гриби і курячі грудки висипаємо в каструлю, додаємо туди піджарку з моркви і цибулі, додаємо туди відварений рис, солимо і перчимо до смаку і все добре перемішуємо.
Беремо перець, вирізаємо внутрішні перегородки і промиваємо від кісточок. Начиняємо наш перець приготовленої нами начинкою.
Далі потрібно викласть начинені перці на деко і поставити випікатися в духовку на 30-40 хв при температурі 190-200гр. (Поки перці стануть м'якими і рум'яними).
Блюдо фарширований перець з куркою і грибами готове, його можна подавати до столу.
Приємного вам апетиту!
0 коммент.: