Сирне печиво



Сирне печиво - сирне печиво виходить, дуже м'яке і смачне.Саме печиво виглядає оригінально і апетитно, Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо. Рекомендую Вам!

Для приготування вам будуть потрібні продукти: 

500 гр. сиру, 250 гр. маргарину, 1 яйце для тіста, 1 яйце для змащування, 125-150 гр. цукру, ванілін, 500 гр. борошна, 0,5 чайної ложки соди, щіпка солі, 10 гр. кунжуту або мак, рослинне масло.
Спосіб приготування: Робимо тісто для сирного печива: Сир змішати з яйцем, всипати цукор, сіль, соду (не гасити), ванілін, потім р а стопити маргарин при кімнатній температурі до м'якості і, поступово перемішуючи додаємо борошно. Замісити тісто. Поставити в холодильник на 1 годину.
Дошку потрібно присипати борошном, розкачати тісто завтовшки не менше 1 сантиметра, вирізати формочками фігурки.
Деко змастити олією або посипати борошном, вирізані фігурки змастити збитим яйцем, посипати кунжутом і поставити випікатися на 20-25 хвилин, при температурі 200 градусів. Готовність перевіряти за зовнішнім виглядом. Печиво підніметься, стане більший, а як підрум'яниться, значить готово.
Сирне печиво зверху виходить рум'яне, а всередині дуже м'яке, просто тане в роті.
Доброго Вам здоров'я і смачного!
Letyshops

0 коммент.: