Торт на швидку руку Спринт

Торт на швидку руку Спринт - цей торт приготовлений на сирному десерті, готувати цей торт одне задоволення, а їсти цей торт два задоволення. Торт на швидку руку Спринт, по-перше він дуже смачний і по-друге, корисний. Рекомендую.

Для приготування Вам будуть потрібні продукти:
Тісто: Яйця 4 шт., Цукор 0.80 гр., Борошно 1 склянка, сода - щіпка.
Начинка: Т ворог 250 гр., Цукор 1.5 ст. ложки, ванілін - щіпку. Рекомендую додати - (родзинки, курагу, чорнослив)
Спосіб приготування т орта на швидку руку Спринт:
Поки ми готуємо, потрібно розігріти духовку до 180 градусів.
Готуємо тісто. Д а леї збити міксером яйця з цукром в міцну білу піну. Додати соду, для цього її потрібно погасити оцтом або лимонним соком.

Додавати просіяне борошно по 1 ст. ложці, акуратно перемішуючи тісто знизу вгору. Тісто готове.
Приступимо до випічки торта «Спринт». Форму змастити маслом. Вилити тісто у форму. Помістити форму в духовку, випікати до золотистого кольору приблизно 30 хвилин. Перевірити готовність - проткнути корж сірником, якщо вона суха, то бісквіт готовий.
Корж вийняти з форми і дати йому охолонути. Розрізати корж уздовж на дві частини, ножем або ниткою.
Готуємо начинку. Сир розмішати з цукром і ваніліном. Якщо у Вас сир сухий, потрібно додати вершки.
Збірка. Викласти сирну начинку на половинку коржа.
Накрити начинку другою частиною коржа. Рекомендую в сир додати родзинки, шматочки кураги або чорносливу.
Глазур. Розтопити шматочки шоколаду на водяній бані. Полити верх торта шоколадом.
Торт на швидку руку готовий. Його швидке приготування вже не один раз виручало мою сім'ю, впевнений цей тортик послужить і Вам.

0 коммент.: