Готувати просто і швидко, блюдо корисне, поживне і дуже смачне, підійде як для звичайного і святкового столу. Готувати його дуже просто, а результат перевершує будь очікування. Обов'язково спробуйте приготувати це блюдо. Рекомендую Вам це блюдо на кожен день!
Для приготування вам будуть потрібні продукти:
0.5 кг яловичини, 2 яйця, ½ лимона, майонез, борошно, соняшникова олії, чорний мелений перець і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
М'ясо слід вимити, потім розрізаємо його приблизно на 5-6 частин, для відбивних м'ясо потрібно різати по волокнам, потім беремо лимон і видавлюємо в м'ясо сік, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо. Даємо постояти в маринаді мінімум 40 хвилин.
Дістаємо шматки м'яса з маринаду кладемо на обробну дошку і відбиваємо з двох сторін, але так що б м'ясо залишилося соковитим.
Далі готуємо кл яр для відбивних з говяд і ни, для цього збиваємо яйця в мисці, щоб утворилася однорідна маса, додаємо в миску майонез і ще раз збиваємо.
Занурюємо кожен з шматків відбивною в кл яр, після чого обвалюють у борошні. Гарненько розігріваємо сковорідку і обсмажуємо наші відбивні з яловичини в кл яру на соняшниковій олії.
Смажимо відбивні на великому вогні до появи соку, далі перевертаємо, робимо менше вогонь і накриваємо кришкою, готуємо приблизно 10 хвилин.
Ось приготування відбивних з яловичини в кл яру закінчено, до цієї страви прекрасно підійде картопля пюре.
0 коммент.: