Класичний рецепт приготування, цей торт складається не з дешевих продуктів і вимагає до себе уваги, але він того вартий, він здивує вас своїм оригінальним, казковим смаком.
Для приготування шоколадного торта Зимова вишня будуть потрібні продукти:
250 г борошна, 3 шт. яйця, 250 г. цукор, 300 мл вершки, 200 г шоколад, 180 г масло вершкове, 200 г вишня (заморожена), 3/4 ст. пиво, 1 ст.ложка соку, 1,5 ст.ложки какао (порошок), 1 ч. ложка розпушити ялина.
Спосіб приготування:
Готуємо тісто: На паровій бані розтопити шоколад з маслом (частина шоколаду залиште для прикраси шапки).
Додати яйця, збити з шоколадно-масляною сумішшю.
Далі з'єднати цукор , просіяне борошно, какао і розпушити ялина і всипати в яєчно-шоколадну масу, добре перемішати.
Влити пиво і ще раз добре збити.
Викласти тісто у форму, перекладений пергаментним папером.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 25 хвилин.
Готуємо крем: Збити охолоджені вершки до стійких піків з додаванням соку. Потім розморозити вишню і частина її додати в збиті вершки, а частину залишити для прикраси.
Збірка: Торт розрізати на 3-4 коржа . Кожен корж змастити збитими вершками.
Шоколадний торт Зимова вишня готовий, змастити його шапку шоколадом, прикрасити залишеної частиною вишень.
Приємного вам апетиту!
0 коммент.: