КРЕМ СУП ПО-ІТАЛІЙСЬКИ
Відомий і популярний КРЕМ СУП ІЗ картоплі, цибулі порей, великих бобів. Сухарики з рубаними бобами з петрушкою, зеленою цибулею і часниковими грінками. Також можна зробити вегетаріанську версію.
ПІДГОТОВКА
Квасоля варити в підсоленій воді, процідити і відміряти потрібну кількість.
Порей очистити від зовнішніх листя, залишити білу і світло-зелену частину, ретельно промити, нарізати скибочками.
У каструлі розтопити вершкове масло, додати очищений і нарізаний кубиками цибулю, перемішати і смажити. Додайте очищений і нарізаний кубиками картоплю. Смажити протягом приблизно 3 хвилин, помішуючи кожну хвилину, поки овочі не стануть м'якими.
Збільшити вогонь, влити воду або бульйон і довести до кипіння. Приправити сіллю, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити овочі до готовності протягом приблизно 15 хвилин. За 5 хвилин до кінця додати 400 г варених і очищених бобів.
Додайте оливкове масло, молоко і перемішайте до отримання однорідної крему. Решта боби подрібнити на дошці, додати дрібно нарізану петрушку і зелену цибулю, використовувати в якості заправки для супу.
Часникові грінки: хліб нарізати кубиками. У сковороді розігрійте масло з тертим або товченим часником, покладіть грінки і смажте протягом прибл. 2-3 хвилин з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.
СКЛАДОВІ
- 500 г приготовані великі боби
- 2 цибуля порей
- 20 г масла (або кокосового масла)
- 1 цибулина
- 250 г картоплі
- 1 літр бульйону або води
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1/2 склянки молока (коров'ячого молока або мигдального)
- 1 столова ложка нарізаної петрушки
- 1 столова ложка нарізаної зеленої цибулі
часникові грінки
- 4 скибочки черствого хліба
- 4 столові ложки вершкового масла або кокосового масла
- 2 зубчики часнику
- сіль
0 коммент.: