Квасолевий суп ПО-ІТАЛІЙСЬКИ

КРЕМ СУП ПО-ІТАЛІЙСЬКИ


Відомий і популярний КРЕМ СУП ІЗ картоплі, цибулі порей, великих бобів. Сухарики з рубаними бобами з петрушкою, зеленою цибулею і часниковими грінками. Також можна зробити вегетаріанську версію.



ПІДГОТОВКА

Квасоля варити в підсоленій воді, процідити і відміряти потрібну кількість.
Порей очистити від зовнішніх листя, залишити білу і світло-зелену частину, ретельно промити, нарізати скибочками.

У каструлі розтопити вершкове масло, додати очищений і нарізаний кубиками цибулю, перемішати і смажити. Додайте очищений і нарізаний кубиками картоплю. Смажити протягом приблизно 3 хвилин, помішуючи кожну хвилину, поки овочі не стануть м'якими.

Збільшити вогонь, влити воду або бульйон і довести до кипіння. Приправити сіллю, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити овочі до готовності протягом приблизно 15 хвилин. За 5 хвилин до кінця додати 400 г варених і очищених бобів.
Додайте оливкове масло, молоко і перемішайте до отримання однорідної крему. Решта боби подрібнити на дошці, додати дрібно нарізану петрушку і зелену цибулю, використовувати в якості заправки для супу.


Часникові грінки: хліб нарізати кубиками. У сковороді розігрійте масло з тертим або товченим часником, покладіть грінки і смажте протягом прибл. 2-3 хвилин з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.

СКЛАДОВІ



  • 500 г приготовані великі боби
  • 2 цибуля порей
  • 20 г масла (або кокосового масла)
  • 1 цибулина
  • 250 г картоплі
  • 1 літр бульйону або води
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1/2 склянки молока (коров'ячого молока або мигдального)
  • 1 столова ложка нарізаної петрушки
  • 1 столова ложка нарізаної зеленої цибулі


часникові грінки



  • 4 скибочки черствого хліба
  • 4 столові ложки вершкового масла або кокосового масла
  • 2 зубчики часнику
  • сіль

0 коммент.: