Італійські м'ясні кульки в томатному соусі

Доступний і простий рецепт ароматних і смачних м'ясних кульок.

Все, що вам знадобиться:
  • 500 гр фаршу
  • 1 цибуля
  • часник
  • 1 морква
  • 100 гр сухарів
  • 100 гр тертого пармезану (за бажанням)
  • приправи
Помідори в своєму соку (м'яті), готовий томатний соус для пасти Barilla (Neapolitana або Bolognese)

Кінза (або петрушка. Я не люблю петрушку, тому використовувала кінзу)
  • 1 яйце
  • Рослинна олія
  • Склянка води
  • і трохи борошна
Спочатку готуємо соус. У сотейнику обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і часник, викладаємо туди ж дрібно нарізану моркву, додаємо помідори в своєму соку, я додала пів баночки, туди ж додаємо готовий соус для пасти, воду, сіль і перець, помішувати і залишаємо варитися приблизно 15 хвилин. Поки готуємо фарш. У м'ясо викладаємо дрібно нарізаний або пом'ятий часник, дрібно нарізану кінзу, яйце, сіль, перець, сухарі і сир. Гарненько перемішуємо. Формуємо маленькі кульки. Викладаємо на дошку, присипану борошном. Потрібно злегка обваляти кульки в борошні, для скоринки. Обсмажуємо кульки на невеликій кількості оливкової олії (я брала кукурудзяна, так як оливкового не було під рукою). Коли з усіх боків вже утворилася золота скоринка, викладаємо в булькаючий соус і залишаємо нудитися близько 20 хв. Можна подавати з любимо гарніром за бажанням, присипати зеленню або сиром.

0 коммент.: