Вважаю, що головне достоїнство цієї страви, це його калорійність і багатство вітамінів і корисних речовин. Рагу овочеве готується на швидку руку і любимо усіма - це блюдо для всієї родини.
Для приготування рагу вам будуть потрібні продукти:
Квасоля червона - 250 гр., Картопля - 4 шт. (Середній), 2 помідори, 1 цибулина, 1 шт. морква, 1 шт. червоний перець, сіль за смаком.
Спосіб приготування овочевого Рагу:
Перед приготуванням цієї страви потрібно заздалегідь квасолю замочити на 3 години, через 3 години, коли квасоля розбухне, відварити її до напівготовності, приблизно 45 хвилин і злити воду
Потім потрібно дрібно порізати цибулю, помідори, перець, кубиками нарізати картоплю і натерти моркву.
П е р емешать картопля і квасоля, додати води до половини, тушкувати на невеликому вогні під кришкою 20 хвилин.
Потім перемішати морква, помідори, цибуля, перець, тушкувати в окремій ємності, при необхідності додати води.
Далі потрібно додати тушковані овочі в картоплю з квасолею, посолити, поперчити, все перемішати і готувати на малому вогні ще близько 20 хвилин.
Блюдо рагу овочеве готове. Подавати це блюдо бажано з зеленню.
0 коммент.: