Запечені крильця


Одне з моїх улюблених страв, з задоволенням Вам розповім, що в курячих крильцях, міститься менше за все не здорових і шкідливих речовин. З цієї простої причини можна сміливо готувати навіть крильця куплені в наших магазинах.
Для приготування вам зажадають.
Крильця 8-10шт. в залежності від їх розміру, цибуля 4 шт, маринад: кефір 200 мл, кетчуп 1 ст.л., каррі 0,5 ч.л., паприка солодка мелена 1 ч.л., сіль 1 ч.л., часник 3 -4 зубки, перець червоний мелений за смаком.

Спосіб приготування: 
Перше, що потрібно приготувати, це приготувати маринад, для цього нам потрібно, змішати всі інгредієнти для маринаду в невеликій посудині.
У крилець відрізати третю фалангу, вона як пр а вило без м'яса, вона нам не потрібна. Крильця перемішати з маринадом. Залишити мінімум на 2 години, можна і на довше.
Цибулю почистити, порізати півкільцями, укласти нижнім шаром на дно форми, зверху крила. Скропити злегка маслом і запекти до готовності при 250 *.
Ось і все запечені крильця готові, як і до будь-якого м'яса до цієї страви відмінно підійде червоне вино. Цю страву можна прикрасити на свій розсуд будь-якою зеленню.
Letyshops

0 коммент.: