Курячий торт в часниковому соусі


Це рецепт дуже смачного, святкової страви, готувати його просто, та й продукти для цього рецепта завжди під рукою. 

Для приготування курячого торта в часниковому соусі будуть потрібні продукти:
1 кг. курячого фаршу, 500 г картоплі, 1 головка цибулі, 2 ст. ложкою манки, 4 яйця, рослинне масло, вершкове масло, перець, сіль, 50-70 м твердого сиру.
Для соусу: 4-5 зуб. часнику, 250 р майонезу.
Спосіб приготування:
Готуємо коржі: У глибоку миску покласти фарш, додати натертий ріпчаста цибуля , манку, яйця, сіль, перець за смаком, перемішати все ретельно руками.
Приготовану суміш розділити на п'ять рівних частин.
У центр розігрітій сковороди з рослинним маслом покласти 1 частина фаршу і за допомогою ложки розрівняти його по всій поверхні сковороди, обсмажити з двох сторін, акуратно перевертаючи за допомогою лопатки.
Так само вчинити і з іншими частинами.
Готуємо соус: Для цього перемішайте майонез з часником , видавленого через землянку.
Відварити картоплю, додати в нього вершкове масло і приготувати з картоплі не рідкою пюре.
Збірка торта: М'ясний корж викласти на блюдо, зверху його обмазати часниковим соусом, і рівним, що не товстим шаром, за допомогою лопатки викласти на корж гарячі пюре.
Так само вчинити і з іншими коржами, викладаючи їх, один на одного, краю обсипати натертим сиром, верх торта змастити кетчупом і прикрасити нарізаною петрушкою.
Курячий торт в часниковому соусі готово, це надзвичайно смачна страва можна подавати на стіл, але я рекомендую дати деякий час торту постояти, що б просочитися.
Приємного вам апетиту!
Letyshops

0 коммент.: